For Thorhild Widvey har nettverksbygging vært helt nødvendig for å nå statsrådstolen. Hva er suksessformelen?

Hvordan bygger jeg nettverk? Er det en kunst, eller lett å lære? På Flytten 11. mai får du gode svar

Skrevet .

Denne torsdagskvelden kan du få nyttige tips om hvordan du skal bygge nettverk. Thorhild Widvey og Asle Skjærstad øser av sine erfaringer i HNs nye konsept «10 Minutes».

Klokka 19 sparkes det hele i gang. Det er på Flytten på indre kai det skjer – en uformell, hyggelig og ikke minst sosial arena der nettverksbygging er tema.  Torhild Widvey og Asle Skjærstad,  to er erfarne nettverksbyggere, skal dele sine tips og erfaringer med oss.

Widvey har vært nødt til å bygge nettverk for å sikre seg selv en politisk karriere og en karriere som ettertraktet styrerepresentant.

Asle Skjærstad var sentral i oppbyggingen av FKH og bygger daglig nye nettverk i sin rolle som kommunkasjonsrådgiver i Pyx.

Du møter også flere andre nettverksbyggere i en samtale om et tema som blir stadig viktigere, både hvis du skal søke jobb, utvikle nye relasjoner, kjøpe eller selge produkter.

Vi starter klokka 19 med mingling, før vi drar i gang med korte foredrag og tilhørende samtale. Vi inviterer publikum til å delta, og etterpå blir det litt mat og drikke og gode samtaler rundt bordene.

Hjertelig velkommen til en lærerik, hyggelig og sosial 10 Minutes-kveld 11. mai på Flytten!

Her kan du melde deg på