Han begynte som lærling. Nå overtar Espen Vestbø (30) fra Sandeid  som daglig leder i byggmesterfirmaet Haakull & Ersland AS

Skrevet .

 

Byggmesterfirmet med 20 ansatte utfører alle typer byggetjenester, men med hovedvekt på hovudentrepriser tømmer på større byggeprosjekt. Bedriften holder til ved Haukelivegen 431 i Skjold, med egne kontor- og lagerlokaler.

Vestbø tok fagbrevet i tømmerfaget i  Haakull & Ersland AS i 2007 og er nå tilbake som daglig leder, 10 år etter. Sist kom han fra stillingen som daglig leder i konsulentfirmaet Kon-Sul på Sand. Vestbø har nå bosett seg i Isvik i Skjold.

-Det var kjekt å få spørsmålet om å få komme tilbake til Haakull & Ersland. Det var her jeg startet yrkeskarrieren min og jeg hadde en flott tid som lærling her, sier Vestbø.

Han er klar på hvordan han vil utvikle byggmesterfirmaet videre.

– Min visjon for bedriften er å kunne trygge arbeidsplassane og om mulig skape noen nye. Vi skal fortsette med fokus på hovedentrepriser tømmerfaget, i tillegg til våre faste kunder og sammarbeidspartnere.

Haakull & Ersland skal også fortsette med å være  kjent for sin gode håndverksmessige utførelse og sitt smittende humør på byggeplassen.

Det er mange om benet i anbudskonkurransane på Haugalandet, med et stort fokus på pris. Haakull & Ersland vil ikke la pris påvirke kvaliteten på vårt arbeid, og vil i tiden framover arbeide med å utvikle gode rutiner for kalkulasjon og prosjektoppfølging, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Haakull & Ersland er nå aktuell med nyoppføringen av Kopervik Kyrkje og Stord ungdomskule.