Fra venstre: Kåre Ravndal fra Sig Halvorsen Gruppen, Tove Storesund Gaard og Ove Lode fra Storesund Rør.

Storesund rør ble allerede i 2000 kjøpt opp av Sig. Halvorsen. Nå fusjoner de for å bli enda mer konkurransedyktige.

Skrevet .

Etter mer enn 70 år i bransjen er Sig. Halvorsen et av Rogalands ledende rørleggerfirma. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende nærings industriprosjekter. Rør konsernet, med avdelinger fra Kristiansand i sør, til Haugesund i nord, teller i dag ca 320 ansatte og omsetter for ca 500 millioner innenfor forretningsområdene entreprise, service, bolig, industri og fornying av baderom.

Storesund Rør ble etablert i 1960, og er ett av Haugalandets ledende rørleggerfirma.

Storesund Rør ble i 2000 kjøpt opp av Sig Halvorsen AS og har siden da blitt drevet som ett eget selskap.  Nå har Sig.Halvorsen besluttet å fusjonere Storesund Rør As inn i Sig Halvorsen AS fra første oktober i inneværende år. -Dette gjør vi for å bli enda mer konkurransedyktige og for å dra fordelene av det å være i et større system, med de fortrinnene det gir, sier Konsernsjef i Sig Halvorsen Gruppen, Kåre Ravndal.

Sig Halvorsen sine to datterselskap som er Rønning Elektro AS og Energi & Miljø AS, vil nå starte opp avdelinger i Haugesund ,og skal da samlokalisere seg sammen med Storesund Rør i Norheim Næringspark. Da starter selskapet opp med totaltekniske leveranser under navnet Teqva.

-Vi gleder oss stort til å starte opp på Haugalandet og betjene nye og gamle kunder og levere gode tekniske anlegg til kunder både i privatmarkedet og næringsmarkedet, avslutter en entusiastisk Kåre Ravndal entusiastisk.