-La det mystiske «talentet» ligge. Se heller etter de som virkelig skaper resultater, sier Benja Stig Fagerland. Du møter henne på HR-Dagen 7. mai.

Skrevet .

 

Benja Stig Fagerlands  påstand er at begrepet talent er sterkt misforstått og misbrukt. Det vil hun snakke mer om på HR-Dagen, Næringsforeningens stormønstring i Scandic Maritim for folk som jobber med folk i . I fjor deltok over 230 på konferansen.

For 20 år siden flyttet hun til Norge på grunn av kjærligheten til mannen Tore. Siden den gang har hun blant annet blitt kåret til en av Europas mest talentfulle og inspirerende kvinner.

– De avgjørende faktorene for å nå til topps handler ikke om talent men om rå mentalkraft vilje til å betale prisen i tid, forpliktelse og trening. Det viktige spørsmål for moderne ledere er hva som skal til for å utvikle en såkalt vinnermentalitet og en treningskultur, som organisasjonen og den enkelte medarbeider ønsker å få et eierforhold til, slik at alle presterer og leverer og spiller på lag, sier Fagerland.Å bygge trygghet og tillit i organisasjonen og blant de ansatte er en klar forutsetning for å bli en vinnerkultur og oppnå suksess, som leder og som bedrift.

På HR-dagen skal Fagerland holde foredraget; «Glem supertalentene – de finnes ikke!».

 

Program og påmelding til HR-dagen finner du her: http://jobbognaering.no/hrdagen_2015.html