Knut R. Tveit jobbet som forskalingssnekker, men skiftet beite og har i løpet av få år bygd opp en bedrift som er blant landets ledende dagligvarebutikker på nett.

Grûnderbedriften Matvareexpressen, med hovedkontor i Haugesund, har inngått en avtale med Stavanger kommune på 84 millioner kroner over de neste fire årene.

Skrevet .

–  Dette er utrolig positivt. At vi vant dette anbudet betyr mye for forutsigbarheten, og styrker oss i vår videre satsing, sier gründer og daglig leder, Knut R. Tveit.

Matvareexpressen er allerede en av landets fremste dagligvarebutikker på nett i Norge. Med avdelinger i Haugesund, Bergen og Stavanger, har de i overkant av 300 faste kunder.

– Avtalen med Stavanger kommune er en pakkeavtale der vi skal levere dagligvarer til rundt 90 ulike barnehager, bofellesskap og andre institusjoner i kommunen. Det er første gang vi får på plass en slik omfattende pakkeavtale med en kommune. Men dette er noe vi ønsker å kunne tilby også andre kommuner, sier Tveit.

I fjor omsatte selskapet for 25 millioner kroner. Med denne avtalen på plass, vil omsetningen øke markant de neste årene.

Matvareexpressen ble etablert i 2007 og vil  i løpet av de neste to årene starte opp i Skien, Trondheim og Drammen i  tillegg til de eksisterende avdelingene på Vestlandet.

I neste utgave av ”Jobb & Næring” kan du lese mer om selskapet og gründer Knut R. Tveit.