Humorstjerne til Haugalandskonferansen

21.01.2011
Du har sikkert sett henne i TV-programmet "Løvebakken" eller hørt henne i radioprogrammet "Kveldsmat eller "Englefjes". Nå kan du oppleve Kari Slaatsveen "live" som kveldens toastmaster på Haugalandskonferansen 18. mars.

- Vi er veldig glad for å ha fått tak i Kari Slaatsveen. Hun er en replikksterk og morsom kvinne som vil sette en ekstra spiss på kveldens festarrangement, sier HNs prosjektleder Bernt Jæger. Kveldsarrangementet blir denne gjort med en ny vri: etter det offsielle programmet i Maritim Hall med underholdning og utdeling av prisene for Årets bedrift og Årets markedsfører inviteres alle til nachspiel i etasjen over. Der satser vi på en mer uformell setting med mingling, dans og god musikk, sier Jæger.

Kari Slaatsveen er kjent fra radioklassikere som ”Holger Nilsens Metode”, ”Kveldsmat”, og ”Englefjes”.
”Irma 1000” på P3 , satte ny standard for norsk radiounderholdning. ”Holger Nielsens Metode” ble skapt av Petter Schjerven og Kari selv høsten -99
Kari representerer det Røde partiet i NRKs politiske lørdagslek ”Løvebakken” som fikk ”Komiprisen” for beste underholdningsprogram i 2007 og 2010. Hun fikk Riksmålsprisen 2006 for språket sitt i radio, og hun ble i 2005 kåret til Årets Programleder i Prix Radio.
Kari Slaatsveen har vært fast spaltist i blant annet VG, magasinet "Autofil" , og Aftenposten.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland