Jærbuen Jostein Magnussen fra Netlife Research, er lei av næringslivets langdryge prosesser. Under Haugalandskonferansen 10. mars leverer han klar tale..

Jærbuen Jostein Magnussen fra Netlife Research, er lei av næringslivets langdryge prosesser. Under Haugalandskonferansen 10. mars leverer han klar tale..

Skrevet .

Jostein Magnussen er en av Norges beste foredragsholdere på fagfeltet brukeropplevelse og digitale kanaler. Han er utdannet psykolog, og bruker sin bakgrunn i arbeidet med kommunikasjon og markedsføring.  Som en av grunderne i Netlife Research, har han jobbet med nett i 15 år, og er lidenskapelig opptatt av at ikke næringslivet «planlegger seg i hjel» med møteserier og tunge plandokumenter som nesten er gått ut på dato når de skal implementeres..

-Det digitale endrer alle bransjer og det skjer fort. Da må vi ikke bruke all energien på planlegging, men komme i gang med faktiske endringer, sier Magnussen i en kommentar til hninfo.

Netlife Research har vunnet en rekke priser for sine arbeider, og Magnussen har blitt kåret til beste foredragsholder under den prestisjetunge konferansen «8 minutes of digital marketing» flere ganger. Programansvarlig i HN, Bernt Jæger gleder seg til å høre Magnussen under Haugalandskonferansen. – Jeg tipper publikum kommer til å like hans direkte og inspirerende stil, sier Jæger, som også gleder seg over at Karen Hesseberg fra TVH har takket ja til å være dagens konferansier, etter sykdomsfrafall fra Cecilie Andvig.

Påmelding og program finner du her

Se hvem som er påmeldt så langt

Her kan du se Jostein Magnussen snakke i to minutter om «Kaos-strategien»

Bilde under: Karen Hesseberg fra TVH blir konferansier under Haugalandskonferansen

Karen Hesseberg stående