Senterleder Geir Jakobsen ved Husnes Storsenter kan vise til å ha to av de 15 mest lønnsomme klesbutikker i Norge.

Husnes Storsenter i Kvinnherad kan vise til å ha to av de 15 mest lønnsomme klesbutikker i Norge.

Skrevet .

I følge Tekstilforum er «Senterwoman» på en 8. plass og » You Who» (Giatex) på en 15. plass av de flere tusen klesbutikkene som finnes i Norge. Begge butikkene har et resultat på over 1,5 mill. Senterleder Geir Jakobsen er stolt over resultatet som de to butikkene på Husnes presenterer. «At det blant de 15 beste butikkene kun er en fra Stavanger og en fra Bergen, samt ingen fra Haugesund med omegn, viser med tydelighet at å drive en god butikk på Husnes er godt mulig» sier  Jakobsen til hninfo.

På spørsmål om hvorfor disse butikkene lykkes så godt svarer senterlederen følgende: «Grunnen til at disse butikkene utmerker seg er at eierne er aktivt med i butikkene. De har en god varekunnskap og er engasjert for kundene. De har lojale kunder i nærmiljøet, samt at mange kommer langveisfra for å handle. Senteret har over en million besøkende i året, satser på mange gode familie og kulturaktiviteter, så det er et godt kundegrunnlag for en god omsetning»

Husnes Storsenter ble åpnet i 2008 og består av et helt nytt bygg og et totalrenovert eldre senter (Torghuset). Det ble investert ca. en halv milliard i byggeperioden. Husnes Storsenter består i dag av selve storsenteret og tre andre bygg som ligger rundt et utendørs torg/ parkområde. Fra 2012 har senteret investert ca. 100 mill. i ombygginger og tiltak både utendørs og innendørs i følge senterleder Geir Jakobsen.

Her er listen over de mest lønnsomme klesbutikkene i Norge:

Husnes tabell