De borgerlige lover et løft til frivillige lag og organisasjoner og til organisasjoner som driver rusomsorg. Det var noen av nyhetene som kom fram på Næringsforeningens valgmøte

Skrevet .

 Et  førtitalls næringsaktører møtte fram til morgenmøtet om næringspolitikk, og de var vitne til en tidvis informativ debatt ledet av politisk redaktør Ronny Sture Carlsson i Haugesunds Avis og HN-direktør Egil Severeide.

  En rekke bedriftsledere stilte spørsmål til panelet om konkrete utfordringer og de fleste gav uttrykk for at de ble litt klokere av svarene de fikk.  

Blant annet var det stor enighet på borgerlig side å øke støtten til frivillige lag og organisasjoner, fiskerne kan vente seg et lite løft i fiskerfradraget ( som på sikt sannsynligvis blir harmonisert med nettolønnsordningen i shipping), og Arne Valen og hans medspillere i rusomsorgen kan også vente seg bedre betingelser om det blir borgerlig flertall.

TV Haugaland sendte store utdrag fra debatten i sin kveldssending tirsdag, Karmsund dekket arrangementet og også NRK Rogaland hadde innslag om møtet i Lille Maritim.

  Les hva «Karmsund» skriver her:

  http://karmsundavis.no/2013/09/04/enige-om-fristilt-helganes/