Jon Hausken i nye lokaler i Oslo. Norges største skal bli enda større.

Norges største  IVF-klinikk vokser videre. Denne uka åpnet Jon Hausken avdeling i Oslo

Skrevet .

Fra Klinikk Hausken åpnet dørene for ti år siden har det blitt født over 1500 barn, antall ansatte er økt fra  3 til 24 ansatte og virksomheten utvidet fra 1 til 4 klinikker.

Klinikk Hausken er vokst til å bli Norges største IVF klinikk med avdelinger i Haugesund, Bergen og Stavanger. Denne uka ble et nytt kapittel skrevet;  åpningen av ny avdeling på Lysaker Torg 5 i hovedstaden.

I en melding fra selskapet heter det at «Interiørarkitektene hos KrohnArk har gjort stor stas på oss og vi føler oss privilegert som kan møte pasientene våre i så flotte omgivelser. Men målet vårt er – som alltid – å øke parene sine sjanser for en vellykket graviditet.

Derfor har vi også styrket våre spesialister med det siste innen teknisk utstyr. Vi arbeider som alltid aktivt for å stå i forkant av den teknologiske utviklingen i et spennende fagfelt.

Siden 2006 har kunder strømmet til klinikkene våre rundt om i landet. Nå som vi åpner klinikken i Oslo blir der enda enklere for mange pasienter å komme til oss. Vi gleder oss til dette nye kapittelet og vi ser frem til å hjelpe enda flere par med å oppfylle ønskedrømmen.

I den nye klinikken vil parene møte et profesjonelt team som har mange års erfaring. Fagmiljøet hos Klinikk Hausken samarbeider tett og på tvers av de 4 klinikkene. Det nyter våre kunder godt av.

Med en ildsjel som Jon Hausken i bresjen så kan vi vel ganske sikkert si at det ikke blir med det. Vi går spennende tider i møte!