DeepOcean tildelt kontrakt for subsea, survey og konstruksjonstjenester for Statoil

DeepOcean tildelt kontrakt for subsea, survey og konstruksjonstjenester for Statoil

Skrevet .

DeepOcean AS melder i dag i en pressemelding at selskapet er tildelt en kontrakt for survey og lett konstruksjonstjenester for Statoil.
Offshore arbeidet vil bli gjennomført med skip fra DeepOcean’s egen flåte. Kontrakten bygger på DeepOcean sin sterke erfaring innen konstruksjonsstøtte og surveytjenester.

DeepOcean har gjennom vårt Superior høyhastighet survey ROV konsept investert i ny teknologi for å gi klientene våre mer effektive metoder og høyere kvalitet. I 2016 ble det første kommersielle prosjektet med Superior gjennomført med suksess under samme rammeavtale som denne kontraktstildelingen.

Superior ROV er utviklet for å kunne øke produktiviteten i kartlegging av sjøbunnsforhold og eksisterende rørledningsinfrastruktur gjennom økt fart på ROV’en og samtidig forbedret datakvalitet på innsamlede data.
DeepOceans kommersielle leder, Ottar Mæland uttaler følgende «Vi er veldig fornøyd med å fortsette vår gode relasjon til Statoil. Vi har investert tungt i teknologi som støtter industriens behov for økt produktivitet til reduserte kostnader. Denne kontrakten er en forlengelse av det arbeidet vi utførte for Statoil i 2016 hvor vi viste signifikante kostbesparelser for Statoil, som tjente inn flere ukers operasjonstid.»