Gjør lynkarriere i Appex

07.03.2022
Tore Fremmersvik (t.v) utvider ledergruppen i Appex. Sissel Jacobsen får operativt driftsansvar.
Gründer og Appex-sjef Tore Fremmersvik utvider ledergruppen med Sissel Jacobsen (29) som Chief Operating Officer med operativt driftsansvar fra 1. mars.
– Sissel startet som konsulent i Appex i 2018 og ble teamleder i 2020. Det siste året har hun vært hjemme i mammapermisjon og returnerer nå til den nyopprettede stillingen som COO i selskapet. Vi rigger dermed Appex for ytterligere vekst i årene som kommer, sier Fremmersvik.

 

Kvinne med høy tillitt i organisasjonen
 

– Til tross for sin relativt unge alder har Sissel vist en imponerende forståelse for organisasjon, prosesser og det å få mennesker til å prestere sammen. Hun har høy tillitt i organisasjonen og vi gleder oss til å få henne tilbake fra mammapermisjon som COO, sier Fremmersvik.
 

-Det er ekstra hyggelig at vår nye COO er en kvinne! Som en del av Appex sin bærekraftstrategi er FNs bærekraftsmål nummer 5 (likestilling mellom kjønnene) et nedfelt satsingsområde og forfremmelsen av Sissel er et bevis på at selskapet tar dette på alvor og jobber målrettet for å bidra til å oppnå likestilling og styrke kvinners stilling i samfunnet, sier han videre.

​​​​

Tverrfaglig design- og teknologibyrå

 

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå med 40 ansatte. På kundelisten finnes både store og små bedrifter lokalt og nasjonalt. Selskapet omsetter for ca. 70 mill.
 

– Tverrfagligheten vi har i Appex gjør oss i stand til å bistå kunder i hele spennet innenfor design og teknologi, fra strategi, markedsføring, film, foto og messestands, til web- og systemutvikling. Nettopp bredden i tjenestene vi leverer er noe mange av våre kunder ønsker. Vi har dermed et sterkt utgangspunkt når vi nå skal jobbe videre med å skape enda mer verdi for kundene våre og utnytte potensialet ytterligere i den tverrfaglige kompetansen vi har på huset, sier Jacobsen.

Teknologi
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund