Daglig leder i Omega AS, Petter Aalvik, sammen med leder for EVP Operations i Ocean Maxwell, Cecile Sælen.

Omega er i samarbeid med Ocean Maxwell AS tildelt en toårig rammeavtale med Talisman Energy Norge AS.

Skrevet .

 Avtalen omfatter områder innen subsurface og drilling, ingeniør og prosjekttjenester, og administrative tjenester.

Omega er som en av fem selskap tildelt rammeavtale som omfatter leveranse av personell til Talisman Energy Norge AS. Avtalen har en varighet på to år med opsjon på ytterligere to år.

– Omega har levert konsulenttjenester til Talisman Energy Norge AS i flere år, og det er en tillitserklæring at de nå velger å satse videre med vår ekspertise, sier daglig leder, Petter Aalvik i Omega AS.

Talisman Energy Norge AS er et datterselskap av det kanadiske internasjonale olje -og gass selskapet Talisman, som ble kjøpt opp av det spanske energiselskapet Repsol i mai 2015. Talisman opererer i hovedsak i Nord-Amerika og Colombia, samt Sør-Øst Asia. Talisman Energy Norge AS (TENAS) ble etablert i Stavanger i 2003, og inntok en rolle som operatør, utvikler og utforsker.

– Vi håper at rammeavtalen kan føre til flere spennende oppdrag fremover, hvor vi ser for oss at det vil satses på produksjon foran leting i tiden fremover, sier avdelingsleder Kari Marie Usken ved Omegas kontor i Stavanger.

Rammeavtalen inkluderer alle disipliner innen subsurface og drilling, ingeniør og prosjekttjenester, og administrative tjenester. Bergensbaserte Ocean Maxwell er alliansepartner med Omega på avtalen og er spesialist innen subsurface og drilling.

– Rammeavtalen er et resultat av et langt samarbeid mellom Omega og Talisman Energy Norge AS. Vi skal levere konsulenter på alle tjenesteområder, samtidig som Ocean Maxwell bidrar med konsulenter innen boring og brønn, forteller Aalvik.

Omega har i mer enn 25 år levert systemløsninger og konsulenttjenester til ledende aktører innen internasjonal olje- og gassindustri.

Selskapet leverer tjenester innen alle faser av prosjektgjennomføring. Omega har 15 datterselskap, som blant annet dekker disipliner innen IT, Subsea og marine ingeniørtjenester.

Omega har mer enn 1 000 ansatte på oppdrag for ledende aktører innen olje- og gass i 19 land verden over.

Omega har hovedkontor i Ølensvåg, og distriktskontor i USA, Australia, England, Skottland, Singapore, Litauen og Canada. I 2014 hadde Omega en omsetning på 1,6 milliarder kroner.