Hatteland og Mazeppa slår sine pjalter sammen og tilbyr virksomheter å jobbe smartere og mer effektivt med RamBase Business Platform

Skrevet .

Selskapene har inngått partneravtale om distribusjon og implementering av RamBase Business Platform.

Etter 10 års investering i omfattende utvikling av den skybaserte ERP-løsningen RamBase, skaleres nå distribusjon og salg opp gjennom et globalt partnernettverk. RamBase Partner Program vil sikre at systemet distribueres gjennom kompetente og erfarne partnere, som sikrer sluttbruker gode kundeopplevelser og kundesuksess med RamBase Business Platform.

Hatteland har internasjonal suksess via partnere med det robotstyrte logistikksystemet AutoStore, og planen er nå å gjøre det samme med RamBase, heter det i en pressemelding fra selskapet.

sign group

Gruppebildet fra signeringen av partneravtalen. Stig Hatteland i midten.

 

 

Mazeppa har omfattende kunnskap og erfaring fra en lang rekke leveranser av forretningssystemer. Mazeppa Norge AS er et norsk IT-selskap etablert i 1998, og eies av de ansatte.

Som leverandør av ERP-systemer bistår Mazeppa noen av Norges fremste selskaper innen vareproduserende industri. Selskapet tilbyr også skreddersydde IT-løsninger som forenkler og automatiserer interne arbeidsprosesser

Se filmen om RamBase

https://www.youtube.com/watch?v=3AqhRJ1KW0M

 

– Ved valg av første partner har vi lagt vekt på at partneren må vise stor forståelse for kundens hverdag og forretning, noe Mazeppa legger stor vekt på. Det at Mazeppa velger å samarbeide med oss opplever vi som en bekreftelse på at RamBase er posisjonert i toppsjiktet. Mazeppa har lang og bred erfaring med vellykkede ERP-leveranser, og vi anser oss som heldige som får dem med på laget. Dette er et partnerskap vi har tro på», sier Stig Hatteland, styreleder og medeier i Hatteland.

– Denne signeringen er ikke bare en bekreftelse på at vi har landet en viktig partner, men også en bekreftelse på at innsatsen vi har gjort i forhold til å kommersialisere RamBase har lykkes. Markedet anerkjenner ikke bare systemet som et av de mest fremtidsrettede rent teknologisk, men oppfatter det også som konkurransedyktig.

RamBase Business Platform er en fleksibel, innovativ og rask plattform, med et enormt mulighetsbilde for både partnere og sluttkunder.

 

RamBase er ikke bare tilpasset skyen, men utviklet for skyen. Plattformen er utviklet i HTML5 og bruker åpne web-standarder, noe som gjør at informasjon fra andre systemer og maskiner kan integreres i kundens forretningsprosesser gjennom RamBase. «Med dette kan vi tilby partnerne våre enorme muligheter», sier Stig Hatteland.