Ingolf Steensnæs (t.v.) var selv en habil fotballspiller og kjenner FKH ut og inn.

Ringreven Ingolf Steensnæs blir ny markedssjef i FK Haugesund etter Asle Skjærstad.

Skrevet .

FK Haugesund AS har siden begynnelsen av mai søkt etter ny leder for salgs- og markedsavdelingen til FK Haugesund og TV Haugaland.

Stillingen har vært omfattet av bred interesse, og en har kunnet velge mellom flere velkvalifiserte og spennende kandidater.

Styret har nå ansatt Ingolf Steensnæs, som ny leder for salg og marked i FK haugesund/ TV haugaland. Steensnæs tiltrer formelt den1.august 2015.

 

Ingolf Steensnæs har bred næringslivserfaring etter å ha innehatt ledende stillinger i det lokale næringsliv gjennom mange år.

Han har også bygget opp, eiet og drevet egne virksomheter. Han ledet Hatteland Solutions til våren 2012, da han ble sjef i Eltel i Haugesund.

Dokumentasjonen av hans stabilt gode resultater over mange år som følge av god ledelse, handlekraft og kommersiell teft og forståelse, ble utslagsgivende for valget av ny leder, heter det i en melding fra FKH.

Ingolf Steensnæs har etter mange år med styreverv i så vel FK Haugesund som og FK Haugesund AS, god kjennskap til utfordringene både på strategisk og operativt plan i salgs- og markedsarbeidet til FK Haugesund og TV Haugaland, heter det i meldingen.