De lokale selskapene Appex og ABACUS har utarbeidet et felles visuelt uttrykk for OEC Gruppen i Oslo.

Skrevet .

OEC Gruppen i Oslo, som består av OEC Consulting, Hospitalitet og Optio FM, har ønsket å samle alle selskapene under et felles visuelt uttrykk.

OEC har et av landets ledende fagmiljø innen rådgiving, prosjektledelse og forvaltning knyttet til drift, vedlikehold og utvikling av eiendom, bygg og anlegg.

Etter evalueringer, ble de to lokale selskapene fra Haugesund Appex (IT-selskap) og ABACUS (Reklame) tildelt oppdraget med følgende mandat:

• Utvikle ny identitet for OEC Gruppen
• Utarbeide ny web
• Miljødesign knyttet til selskapenes nye kontorer

Oppdraget har strukket seg fra oktober 2012 til juni 2013. Gjennom et tett samarbeid og flere workshops, har Appex og ABACUS sammen med kunden jobbet med målgrupper for selskapene, identifisert brukerbehov, konkretisert mål for identitet og nettsider, utviklet konsept og design.

– Takk for strålende innsats og utrolig god jobb! Vi har fått utrolige mange fine tilbakemeldinger på det arbeidet dere har gjort, sier Steinar W. A. Jarlsbo, sektorleder i OEC Gruppen i en pressemelding.

– Vi er veldig stolte av det endelige resultatet, sier prosjektleder Lillian Medby i Appex, kommunikasjonsrådgiver Odd Fossan-Waage jr. og grafisk designer Gry Valand Pedersen, begge i ABACUS.  

Les mer her:

http://appex.no/referanse/profil-og-nettsted-til-oec-gruppen/