Trond Erik Jacobsen i lokalene som skal bygges om på Raglamyr.

Brødr. Jacobsen Handel As investerer og fornyer Expert på Raglamyr. Kjøkken er en av de nye varegruppene i butikken.

Skrevet .

Brødr. Jacobsen Handel As investerer og fornyer seg på Raglamyr. Rulletrapp til 2.etasje, ny innredning, samt flere varegrupper som blant annet kjøkken fra Norema, er noe av det tredje generasjons elektrobutikkdriver Trond Erik Jacobsen gleder seg til å åpne i løpet av forsommeren.

Expert har inngått samarbeid med Norema og satser på salg av kvalitetskjøkken til svært konkurransedyktige priser med kort leveringstid. Norema produseres i Danmark og lagerføres i Norge.

-Med hjelp av et suverent tegneprogram kan man enkelt få frem utallige varianter av sitt drømmekjøkken i 3D, samtidig som du alltid har oversikt over prisen. Sammen med det brede utvalget av hvitevarer har kunden mange muligheter, sier Jacobsen.

Det nye konseptet er utviklet av dyktige bransjefolk med lang fartstid innen bransjen og har hentet flere elementer fra XXL sportskjeden som man kjenner godt.. De oransje fargene er tonet ned og et mer stilrent uttrykk i svart og hvit er i fokus. Produktene kommer bedre frem og det skapes fine kategorimiljøer i butikken i følge Jacobsen som vektlegger at de har prioritert lokale håndtverkere og leverandører der dette har vært mulig.

Expert Raglamyr lanserer også en egen support bar løsning, der kunden kan komme å få hjelp til alle sine data/mobil relaterte utfordringer. Her kan kunden sette seg ned på en barkrakk og få ekspert hjelp til oppsett av epost, installering av apper eller en full opprydding av datamaskinen sin. Expert tilbyr også å komme hjem til kunde og gjøre alt fra trådløst nettverk oppsett til montering av TV på vegg.
Jacobsen er svært takknemlig for de dyktige medarbeidere som er engasjerte og med høy faglig kompetanse. -Noen har vært i bedriften siden før jeg ble født, sier en smilende Jacobsen.

Bildet under: Den nye rulletrappen er her på vei inn dørene på Raglamyr.

Expert rulletrapp IMG_0112