Næringsforeningen må finne nytt lokale for å huse alle som vil delta på HR-dagen. Nå blir arrangementet førstkommende tirsdag flyttet til auditoriet i Rica Maritim Hall.

Skrevet .

Det nærmer seg 150 påmeldte til HR-dagen , som er Næringsforeningens siste tilskudd til floraen av viktige møteplasser for næringslivet i regionen.

– Målet var 100, så dette er storveis, sier prosjektleder Bernt Jæger.

Les hva «Karmsund» skriver om HR-dagen: http://karmsundavis.no/2013/05/08/stor-interesse-hrdagen-sprengt-matte-skifte-lokale/

Etter at Caiano-salen ble for liten for HR-dagen, ble det bestemt å flyttet arrangementet til Maritim Hall og auditoriet der.

Det betyr at det fortsatt er mulig å melde seg på for dem som vil oppleve en flott fagdag med HR som tema.

Program og påmelding her: https://nforeningen.no/14-mai-hr-dagen/149255

Prosjektleder Bernt Jæger i Næringsforeningen sier til foreningen har som ambisjon å etablere en ny samhandlingsarena i året. I 2012 kom U39, i 2013 er HR-dagen blinket ut som ny arena.

En egen gruppe bestående av personer fra det tidligere Personalforum har ansvaret for HR-dagen.

Her sitter Odd Mangor Einarsen, Anne Britt Gjøsæther, Ellen Myklebust og Tore August Bauer Nilsen.

Vibeke Sørensen leder prosjektet på vegne av HN.

Deloitte er samarbeidspartner i HR-dagen og Stein Byrkjeland, partner i Deloitte Consulting, forteller at denne arenaen gir selskapet en god anledning til å vise fram bredden i selskapets tilbud.

Mange forbinder Deloitte med revisjons- og advokattjenester. Men vi er også store på strategisk rådgivning innenfor ledelse. HR-dagen gir oss anledning til å profilere hele spekteret i vår nasjonale og internasjonale virksomhet, sier Byrkjeland.

Les også om vårt andre tilbud neste uke:

Enklere og bedre! Ny aksjelovgivning!

https://nforeningen.no/16-mai-frokostkurs-ny-aksjelovgivning/149258