Team HN i fri utfoldelse; Fra venstre Bernt Jæger, Egil Severeide, nyansatte Sindre Haarr og Ingeline Kaldestad. ( Foto: Åse-Sylvi Andersen)

En 26 år gammel karmøybu med idrettsstudier i Indonesia, bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Bergen og jobberfaring fra Haugaland Skole & Arbeidsliv, er den nye mannen i Team HN. Sindre Haarr gleder seg til å ta fatt.

Skrevet .

– Vi hadde veldig mange kvalifiserte søkere å velge mellom, men falt for Sindres  entusiasme, glød og  og samfunnsengasjement, sier adm.direktor Egil Severeide i Næringsforeningen.

– Vi var på jakt etter en ung «doer» som kan bidra med ny kraft i vårt utviklingsarbeid og jobbe med målgrupper det er naturlig å rekruttere til storfamilien på Haugalandet.

Vi tror Sindre har de egenskapene som trengs og kan komplettere oss  tre andre på en flott måte, sier Severeide

Den siste tilveksten til Næringsforeningen er  oppvokst på Torvastad, og studerte idrett i Indonesia gjennom Høgskolen i Sogn og Fjordane før turen gikk videre til Trondheim og  historiestudier ved NTNU.

Senere  tok han en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Høgskolen i Bergen.

I forbindelse med sisteåret ved HiB hadde han et semester med fordypning i markedsføring.i Minneapolis, Minnesota.

Han har også vært tilknyttet Haugaland Skole & Arbeidsliv, der han for tiden er  prosjektkoordinator for Yrkesmessen 2014, som arrangeres i januar neste år.

26-åringen har også bak seg ett år som som studentpolitiker i Studentparlamentet ved HiB  og  har ellers i alle ferier jobbet på forskjellige hoteller i Haugesundsregionen som resepsjonist.

– Jeg gleder meg stort til å begynne, og ser fram til å jobbe med et flott team, sier Sindre som begynner i stillingen som koordinator i Næringsforeningen i løpet av februar måned i 2014.