Kjøpesenteret i Haugesund sentrum, "Markedet" skal være for salg- fem år etter siste eierskifte.

Skrevet .

Kjøpesenteret ble solgt til Partners Group i 2013, som en del av en større handel som omfattet  kjøpesentrene Stovner Senter i Oslo, Halden Storsenter, Torvbyen i Fredrikstad og Markedet. Kjøper var Sektor Gruppen, der Petter Stordalen var styreleder og deleier.

Selger var Steen & Strøm AS.

Det har foreløpig  ikke lykkes oss å få kommentarer til at senteret nå er for salg.Eier er Citycon (20%), som eier og utvikler bynære kjøpesentre i Norden og Baltikum, og det internasjonale investeringsfondet  eid og drevet av Partner Group.

Markedet er byens kjøpesenter og har i dag 23 butikker, i tillegg til Vinmonopol, kontorer, helsestasjon og leiligheter.

Senteret er plassert i enden av parallellgaten til sentrums lange gågate Haraldsgaten, vegg i vegg med Festiviteten, byens konserthus samt i umiddelbar nærhet til torget, Tinghus og byens hoteller. Vegg i vegg har Markedet også kommunalt parkeringshus, i tillegg til eget parkeringsanlegg i underetasjene til senteret.

Eier er Citycon (20%), som eier og utvikler bynære kjøpesentre i Norden og Baltikum, og et internasjonalt investeringsfond forvaltet av Partners Group.