- Helt utrolig

19.03.2013
Great Place to Work kåret i går Appex til Norges 5. beste arbeidsplass i kategorien 20-50 ansatte.
Appex ble etablert i 2010 av gründerne Tore Fremmersvik og Tore Solberg. Selskapet er lokalisert i Haugesund, har 24 ansatte og omsetningen i 2013 blir omtrent 28 millioner kroner. Appex produserer og forvalter digitale løsninger for store og små bedrifter i hele Norge.

- Vi har lenge fulgt med på Great Place to Work og studert hva som kjennetegner de beste arbeidsplassene. Modellen og verdisettet er helt i tråd med hvordan vi selv tenker – at en god arbeidsplass er et sted hvor du føler fellesskap, har tillit til de menneskene du arbeider med og er stolt over det arbeidet du gjør, sier Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex.

Appex har hatt et mål om å komme inn på listen over de ti beste arbeidsplassene i Norge og har jobbet målrettet med utvikling og gjennomføring av The Appex Way, vårt eget konsept for kulturbygging.

- Når vi for to år siden fikk muligheten til å starte et nytt IT-selskap har vi egentlig bare ventet på å vokse til over 20 ansatte slik at vi kunne melde oss på konkurransen. Å bli kåret til den 5. beste arbeidsplassen i Norge allerede første året vi er med er helt utrolig og veldig inspirerende!

I tillegg til å være en solid tillitserklæring fra våre ansatte forplikter dette også selskapet til å ivareta og videreutvikle det unike miljøet og kulturen vi har i Appex.

- Vi skal derfor være nysgjerrige på hva de foran oss på listen har gjort og ta lærdom av dem slik at vi kan bli enda bedre, avslutter Fremmersvik.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland