100 billetter på tre dager!

23.11.2018
Responsen lot ikke vente på seg da Haugalandskonferansen 2019 ble lansert…
Nylig ble programmet for Haugalandskonferansen 15. mars sluppet, med kjente foredragsholdere som dommerlegenden Pierluigi Collina, Anne Lindmo, Rune Bjerke og Lunch-skaperen Børge Lund på plakaten. I løpet av tre dager har det blitt registrert over 100 påmeldinger til konferansen.

- Dette er svært gledelig, og det skal ikke forundre oss om det blir ventelister i år, sier Bernt Jæger. Haugalandskonferansen er uten tvil vårt største og viktigste arrangement. Her møtes næringslivet og offentlig ansatte fra hele regionen for hente kunnskap og bli inspirert. Vi bruker mye tid på sette sammen et program som bygger opp til det valgte tema; Denne gang har vi valgt «Handlekraft» og vi satser på at publikum vil gå ut fra konferansen med et stort smil om munnen i år også, fortsetter Jæger.

- Ikke glem festmiddagen, sier en smilende Ingeline Kaldestad. Det må da være den største minglefesten i regionen, og virkelig «the place to be» for den som ønsker å knytte nettverk og ha en forrykende fest sammen med næringslivet.

Klikk i bilde for påmelding og info om foredragsholderne

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund