Garp+Appex=Sant

19.01.2018
Appex-gruppen kjøper 55 prosent av aksjene i Garp Design AS og får ni nye kollegaer i Deco-bygget på Raglamyr.
– Vi gleder oss over å ha fått Garp med på laget og ser fram til å kunne tilby enda flere spennende løsninger til våre gode kunder, sier Fremmersvik.

Bernt Hilmar Jacobsen var tidligere hovedeier i Garp Design. Han forteller at selskapet vil bestå som i dag og at de vil levere de samme tjenestene som før.

– Men nå kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger integrert i våre løsninger, sier Jacobsen.

Nytt forretningsområde


Et nytt forretningsområde i Appex Gruppen blir nå leveranse av messestands og utstillinger (Expo).

Til oljemessen i Stavanger i august skal Garp Design, som så mange år tidligere, levere flere omfattende messestands.

Appex bygget om sin kontorlokaler i Deco-bygget for vel et år siden og har i dag god plass. Garp Design flytter til Raglamyr i løpet av høsten.

– Vi har romslige å fine lokaler nå, men vi har ennå ikke tatt noen avgjørelse på om Garp Design skal inn i egne lokaler her i Deco-bygget eller om de flytter inn til Appex, sier Fremmersvik.

– Vi har leiekontrakt i tre år til og er veldig fornøyde med fleksible og løsningsorienterte huseiere, fortsetter han.

Plass til flere


Fremmersvik og Jacobsen forteller at Appex og Garp lenge har hatt et tett og godt samarbeid på ulike prosjekter. Nå ser de enda flere muligheter med samlokalisering og tettere samarbeid.

Appex Gruppen er heller ikke fremmed for ytterligere ekspansjon.

– Strategien vår er å vokse enda mer på områder der vi allerede er etablert. Samtidig ser vi også etter komplementære fagfelt som kan gi synergieffekter. Vi tar små steg hvert år og er opptatt av å bygge stein for stein, sier Fremmersvik.

. Både Garp Design og Appex er solide selskaper, sier Jacobsen.

Appex Gruppen består nå av Appex, Assist og Garp Design og har 61 ansatte. Hovedkontoret ligger i Haugesund med avdelingskontorer i Oslo, Bergen og Odda.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund