Haakon Laastad har stor tro på fremtiden og ser fram til å fortelle deltakerne på U39 om historien og fremtidsmulighetene for selskapet han leder.

Haakon Laastad fikk hyggelige salgstall på bordet i julemåneden. 6. februar kommer han til U 39 for å fortelle historien om det å overta som tredje generasjonseier i en velrenommert familiebedrift.

Skrevet .

Laastad har stor tro på fremtiden for bedriften.

– Avslutningen av fjoråret  var langt over våre forventninger med en dobling  i antall nyregistreringer i desember, sier han til hninfo.

Selv om Laastad på ingen måte forventer at inneværende år vil ligge på samme nivå som desember, gir omsetningsutviklingen så langt i januar grunn

til optimisme for bilåret 2014.

På landsbasis ble det i desember 2013 ble det registrert 11 395 nye personbiler, 2026 flere (+21,6  %) enn i desember 2012.

I 2013 ble det totalt registrert 142 151 nye  personbiler, dette er 3 prosent flere enn i 2012, opplyser Opplysningsrådet for Veitrafikken.

Sammenlignet med gjennomsnittet for  desember måned de 10 foregående årene, er årets desembertall 16,3 % høyere  (+1598 biler).

Håkon Laastad gjester  Næringsforeningens U-39 konsept 6. februar, der han vil fortelle hvordan det var  å komme inn som tredje generasjon Laastad og overta en velfungerende og lønnsom bedrift.

 

U-39 publikummet kommer også til å få høre om  bakgrunnen for valg  av bedriftens  oppsiktsvekkende retro annonsekonsept,  og hvordan bedriften har jobbet med dette prosjektet.

Mer informasjon og påmelding til dette arrangementet finner du her : https://nforeningen.no/events/event/6-feb-u-39-for-deg-under-40-ar/

Les også : https://nforeningen.no/spisser-satsningen/

https://nforeningen.no/jubler-for-nytt-system/