Haakon Laastad "smeltet" publikum på Markedsføringsdagen med gode historier og flotte bilder om familiebedrifter Laastad & Co.

Denne karen fikk høyest score av samtlige på Næringsforeningens MF-Dag. Arrangementet får all time high av de knapt 200 deltakerne

Skrevet .

-Jeg har aldri gitt sekser før på noe arrangement, men denne gang gav jeg etter, sier en av MF-deltakerne. Et program som får uvanlig høy tilfredshet-score, 5.1 av 6 mulige, og der en lokal foredragsholder danker ut «proffene» fra Østlandet. Bilforhandler Haakon Laastad fikk haugevis med seksere da han på humørfylt og spenstig vis serverte historien om Volvo-forhandler Laastad og filosofien bak selskapets retro-stil.

Hyggelig nok tok en annen lokal figur andreplassen. Øyvind Fjeldheim var stødig og morsom da han fortalte historien om kompisene Fjeldheim/RayKay og suksessen i medie- og reklamebransjen. Prestasjonen ble belønnet med blank femmer av publikum.

I det hele tatt oser det av tilfredshet i evalueringene som deltakerne har gitt. «Den beste ever», og «vi kommer igjen» går igjen i tilbakemeldingene og hele 97.6 prosent av deltakerne sier de stiller opp også neste år.

-Utrolig kjekt og veldig inspirerende, sier prosjektleder Ingeline Kaldestad, som allerede er begynt å glede seg til MF-Dagen 2018.

Fjeldheim 3