Transportkompetanse feirer 10 års jubileum med eget seminar. Adm.dir. i Transportkompetanse, Svein Ove Vetrehus foran bedriftens kontorer i Haugesund.

Transportkompetanse feirer 10 års jubileum med eget seminar. Fokus er utviklingen til bransjen.

Skrevet .

Denne helgen arrangerer Transportkompetanse sammen med Volvo Norge et seminar med over 200 deltakere på Scandic Maritim. Seminaret er et årlig evenement, men denne gang med en særskilt markering av 10 års jubileet til den suksessrike kompetansebedriften.

Fokus denne gang er rammebetingelsene til bransjen, og utviklingen næringen står ovenfor, som i følge adm.dir Svein Ove Vetrhus i Transportkompetanse vil oppleve en enorm vekst i tiden som kommer. – Analysene viser at godstrafikk på vei vil øke med ca. 90% de neste 30 årene. Da sier det seg selv at kompetanse og et godt veinett er viktig å satse på fremover, sier Vetrhus, som blant annet har veidirektør i Statens Vegvesen, Terje Moe Gustavsen og direktør Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier på talerlisten denne dagen.

For uten et faglig program, blir det grillfest og underholdning i telt like utenfor Transportkompetanse etter seminaret.

Les også:

Inngår storkontrakt med forsvaret

Dette er Transportkompetanse:

-Norges største kompetanseleverandør

-25 avdelinger i Norge

-175 ansatte – 120 årsverk

-Omsetning på 135 millioner

-Komplett leverandør til transport, entreprenør og logistikkbedrifter

-Faste avtaler med ca 1250 norske transport, entreprenør og logistikkbedrifter

-Oppfølgning for over 24 000 sjåfører

-Ca 7500 sjåfører på kurs hvert år