Å ha det gøy på jobb er grunnleggende for både lønnsomhet og vekst, mener Appex.leder-Tore Fremmersvik. Her er gjengen samlet i trappa på Deco-bygget.

Great Place To Work Institute kåret i går kveld Appex til Norges 2. beste arbeidsplass i kategorien 20-50 ansatte

Skrevet .

 

I 2014 er 169 norske bedrifter med over 26000 medarbeidere med i Great Place to Work-kåringen.

– Dette er utrolig kjekt og veldig inspirerende! Vi er svært stolte over å ligge helt i toppen i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser, sier Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex.

 

– Vi bruker undersøkelsen til å ta pulsen på bedriften vår og i dag har vi fått et tydelig og positivt svar fra våre 30 medarbeidere. Appex er et godt sted å jobbe!

Vi tror at nettopp det er grunnleggende for både lønnsomhet og vekst, og ikke minst for å levere gode løsninger til våre kunder, sier Fremmersvik.

 

I følge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av fellesskap, at man har tillit til de menneskene man arbeider med og er stolt over arbeidet man gjør.

 

– Appex har helt siden oppstarten hatt fokus på menneskene sine. De har klart å bygge en unik kultur som er gjennomgående med symbolbruk fra nyoppussede lokaler til eget vaffeljern!

Samholdet i bedriften er sterkt og har gitt meget gode resultater i medarbeidernes opplevelse av sin egen arbeidshverdag, sier Jannik Krohn Falck, partner i Great Place To Work.

Det er også verd å merke seg at Bouvet, med 830 ansatte og en stor avdeling i Haugesund, plasserte seg på 7. plass på listen over store bedrifter- foran Petter Stordalens Choice Hotels, som som vanlig fikk betydelig oppmerksomhet i media!