Omsider på plass i Haugesund

16.12.2011
Ernst & Young har alle de store rederiene i regionen som kunde. I går innviet selskapet endelig lokalene i Haugesund, og er klar for samarbeid med Næringsforeningen.

– Haugesund er Norges 19. største by, og det var på tide at vi fikk etablert et kontor også her, sa regionsleder Tor Inge Skjellevik da Ernst & Young torsdag ettermiddag offisielt åpnet nye kontorer i Sørhauggata.

Ernst & Young er allerede markedsleder som revisjons- og rådgivningsselskap for børsnoterte og større selskaper i Haugesundsregionen allerede før de har åpnet kontoret.


Ved oppstarten vil kontoret ha fem medarbeidere, men selskapet har som målsetting å øke antallet gjennom rekruttering av både nyutdannede og er erfarne revisorer.

– Vi vil doble antall ansatte innen ett til to år, og ytterligere doble innen fem til seks år, sa regionsleder Skjellevik under sin åpningstale.

– Avdelingen skal stå på egne bein så fort som mulig, sa Skjellevik. Med eget kontor i Haugesund sentrum har Ernst& Young som målsetting å styrke sin posisjon i regionen ytterligere.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland