Eva Svendsen Strand er medlem i Styrestall Haugalandet og har fått plass som styretrainee i et spennende karmøy-selskap

Medlem av Haugesundsregionens Næringsforenings styreprogram, Eva Svendsen Strand, har fått tillit som styretrainee i styret for Fjord Motorpark Eiendom AS

Skrevet .

Svendsen Strand var inntil nylig prosjektleder i Mediehuset Haugesunds Avis, og begynte i ny stilling i januar 2014 som avdelingsleder for kommunikasjonsbyrået Zpirit AS.

Totalt er nå åtte bedrifter kommet i gang med Styretrainee . Kandidatene er plukket ut etter en speedmeeting i fjor, der kandidatene fikk møte aktuelle bedrifter og der de ble plukket ut etter en intervjurunde.

Her er den komplette lista :

Førre Trevare: Marina Solesvik
Touch Systems: Sissel Mannsåker
Næringshagen Rogaland Ressurssenter: Evy Lærdal
Destinasjon Haugesund og Haugalandet: Michael Gräfe
Madsen & Brekke: Sissel Mannsåker
Haugesundregionens Næringsforening: Michael Gräfe
Berge Sag: Bente Marie Sjo

Les mer om Styretrainee: https://nforeningen.no/klar-for-styretrainee/

 

Generalforsamlingen i Fjord Motorpark Eiendom AS har valgt nytt styre med høy spesialkompetanse som dekker et bredt fagområde. . Nytt styre består av følgende:

 

Styreleder Bjørn Bugge. Kjent fra utallige foredrag og debatter om regionens næringsutvikling.

Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med bred ledererfaring fra offentlig virksomhet, bank og fra akademia, hvor han også har forelest innen bedriftsutvikling, markedsføring, strategi og styrearbeid. Bugge er en meget erfaren styreleder med over 20 års styreerfaring fra en rekke ulike bedrifter

 

Styremedlem Arvid Grimstvedt, adm.dir i Haugland Industri. Grimstvedt representerer eierklubbene og er styreleder i morselskapet Fjord Motorpark AS

 

Styremedlem Nina Iversen, professor i reiseliv ved BI. Iversen har mange års erfaring fra forskning innen reiseliv.

 

Styremedlem Stig Bakke, günder og ingeniør i oljeservicesektoren (bl.a. tidligere Bakke Oil Tools). Er også motorsportutøver

 

Styremedlem Bjarne Hareide, partner i Lac og adm.dir. i New Media Network AS, konsulentfirma innen strategisk ledelse i mediebransjen. Hareide har et bredt nettverk i næringsliv og politikk.

 

Styremedlem Arve Hæreide, advokat med praksis i Bergen. Hæreide har sitt arbeidsfelt innen skatterett, selskapsrett, eiendom, m.m. Har nær relasjon til eiendomsinvestorene som Fjord Motorpark har innledet et samarbeider med.

 

 Bak Fjord Motorpark står 35 frivillige organisasjoner og klubber med over 3.000 regionale medlemmer. Prosjektet er organisert i to aksjeselskap. Fjord Motorpark AS og Fjord Motorpark Eiendom AS. Det er i det siste selskapet investeringer og bygging av fasiliteter vil finne sted, og som kan gi synergier med næringsutvikling.