Tinn vokser i Haugesund

03.02.2009
Tinn Sparebank vokser i Haugesund –flytter inn i nye lokaler i sentrum og etablerer eget eiendomsmeglerforetak, Tinn Eiendom.

Tinn Sparebank, som har eksistert i 150 år på Rjukan, etablerte avdelingskontor i Haugesund august 2005. I løpet av 3 ½ år har kontoret blitt tatt godt imot i byen og fått tilført en stor kundeportefølje. Tinn Sparebank avd. Haugesund har i dag 4 stk ansatte og en aktivitetskapital på 700 millioner, heter det i en pressemelding fra foretaket.

Tinn Eiendom og Tinn Sparebank avd.Haugesund vil i løpet av februar 2009 flytte til nye lokaler i Strandgt.150. Banken ser frem til samarbeidet med meglerne Hugo Wee og Hege Stange, som sammen med banken er eiere av det nye selskapet Tinn Eiendom Haugesund AS. Meglerne er majoritetseiere av selskapet og skal drive meglerforetaket under merkenavnet , Tinn Eiendom. Hege Stange er faglig leder mens Hugo Wee blir daglig leder i selskapet.

Tinn Sparebanks avdelingskontor i Haugesund har siden oppstart formidlet boliglån, innskudd, spareprodukter og skade/livsforsikring til våre kunder. Banken har fått tilført et betydelig volum innenfor disse produktområdene og er derfor godt rustet til å satse videre i Haugesund.
Banken ønsker med merkenavnene Tinn Sparebank og Tinn Eindom å fremstå som en god lokal sparebank, som holder høy servicegrad og tar vare på våre kunder. Banken vil sammen med Tinn Eiendom være en konkurransedyktig og seriøs aktør innen bank og eiendom på Haugalandet.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland