Prosjektleder i HN Bernt Jæger presenterte evalueringen for samfunnsredaktør Einar Tho i Haugesunds Avis.

Samfunnsredaktør Einar Tho i Haugesunds Avis gav terningkast til de ulike foredragene under Haugalandskonferansen. Her kan du se Tho`s terningkast mot publikums egen score.

Skrevet .

Like etter konferansen mottok alle deltakerne under Haugalandskonferansen et skjema, der de gir karakter med score fra 1 til 6 på både foredrag en rekke andre parametre knyttet til dagprogram og kveld.

Hninfo tenkte det kunne være spennende å la både publikum og Einar Tho se om avisen er noenlunde i takt med hva deltakerne mente etter konferansen.

Her er resultatet av sammenligningen:

Terningkast

Prosjektleder for Haugalandskonferansen, Bernt Jæger, synes Einar Tho har truffet rimelig bra med sin vurdering av konferansen, og vil gi avisen honnør for god oppfølging av Haugalandskonferansen.

Samfunnsredaktør Einar Tho har følgende kommentar til sammenligningen:

– Det er godt å se jeg ikke var helt på bærtur. Jeg var streng mot Dickinson, men mener det må stilles ekstra strenge krav til så profilerte og sikkert kostbare folk.

Kommer du susende i eget fly, bør du ha noe skikkelig å komme med. Mange av foredragene var inspirerende, men rockestjernen ga meg lite. Det er fint om andre fikk mer ut av dette, sier Einar Tho.

– Som barn var jeg forresten mer fan av Twisted Sister enn Iron Maiden. Kanskje det er der det ligger, legger han til.