Youtube-stjernen Simone Giertz har spesialisert seg på bygge roboter, som ikke virker som de skal...

Youtube-stjernen Simone Giertz har spesialisert seg på bygge roboter, som ikke virker som de skal. Hun kommer til Haugalandskonferansen

Skrevet .

Den 26 år gamle Youtube-stjernen Simone Giertz, er en oppfinner og robotentusiast, som livnærer seg av å blogge om sine oppfinnelser på Youtube. Giertz er opprinnelig fra Stockholm og har blant annet bakgrunn som sportsjournalist og redaktør for den svenske stats nettside. Se en kort presentasjonsfilm her.

Giertz er blitt en stor hit på nettet med sine video-blogger, der hun presenterer egne oppfinnelser som skal hjelpe folk til en enklere og bedre hverdag. . Ulempen er at disse oppfinnelsene sjelden fungerer som de skal. .Dette har skaffet henne enorm oppmerksomhet. Hennes videoer er nå sett av flere millioner av mennesker, som følger Giertz i hennes søken etter roboter som skal løse hverdagslige utfordringer.

Under Haugalandskonferansen 10. mars skal Giertz blant annet snakke om hennes egen drivkraft, og om viktigheten av å tro på ideen om effekten av «learning by doing».

Nyheten om at også CNN-profilen Richard Quest kommer til konferansen ble sluppet i forrige uke. Øvrig program slippes i løpet av kort tid..

Her kan du reservere plass til konferansen

Les også om CNN-profilen Richard Quest som kommer til Haugalandskonferansen

 

CNN.Richard Quest - Kopi